Meer resultaten voor cursus

cursus
cursus Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van cursus" in Engels. 6304 voorbeelden met overeenstemmingen." 375 voorbeelden met overeenstemmingen." 98 voorbeelden met overeenstemmingen." 53 voorbeelden met overeenstemmingen." cursus training course. 42 voorbeelden met overeenstemmingen."
Gratis e-cursus Introductie ALS ALS Centrum.
De e-cursus is zowel geschikt voor mensen die sinds kort met ALS-patiënten werken als ervaren professionals die hun kennis willen updaten. Wil je de laatste inzichten op het gebied van de oorzaak van ALS, fysieke en cognitieve symptomen en behandeling? Volg dan onze online introductie cursus over ALS. We leggen uit wat de ziekte inhoudt, geven een overzicht van het brede spectrum van symptomen en de begeleiding van de ALS behandelteams. Michael van Es geeft in de e-cursus Introductie ALS uitleg over symptomen en de laatste inzichten over de oorzaak en behandeling van ALS. Het doorlopen van deze e-cursus duurt ongeveer een uur. Je kunt op elk moment stoppen en later weer opnieuw inloggen. Desgewenst kun je cursusonderdelen overslaan. Aan het eind van de cursus kun je een persoonlijk certificaat downloaden als je voldoende vragen juist hebt beantwoord. Aan deze gratis e-cursus Introductie ALS is geen accreditatie verbonden.
BKD cursus Landelijk Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging.
De kosten voor het lesboek zijn vastgesteld op 10 euro. Het lesboek is alleen beschikbaar in combinatie met de cursus en zal op de eerste dag van de cursus door de docent worden uitgereikt. Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum.
Schrijven Universiteit Leiden.
Lees meer over deze cursus. Levensverhalen schrijven online. met Karin Anema. 6 lessen op woensdag van 1930-2030: uur plus persoonlijke feedback. Studenten 154 LEI-medewerkers 180 Overigen 189. Start 3 maart 2021. Lees meer over deze cursus. Proza schrijven om de week.
Cursus Sterk met Pijn.
Cursus Sterk met Pijn. is onderdeel van het Samenwerkingsverband Pijnpatiënten naar één stem. Vanuit dit samenwerkingsverband is er een nieuwe cursus ontwikkelt, gericht op het leren omgaan met chronische pijn. De cursus Sterk" met Pijn wordt op diverse plekken door het hele land gegeven.
vind jouw opleiding of cursus.
ROC van Twente. vind jouw opleiding of cursus. alles over mbo. wall of fame. opleidingen en cursussen. werk en loopbaan. ontdek alle studievormen. Twents Fonds voor Vakmanschap. opleiden op maat. educatie en participatietrajecten. subsidies en regelingen. stages en leerwerkplekken bpv.
A Cursus https//www.kynologenclubarnhem.nl/.: A Cursus https//www.kynologenclubarnhem.nl/.:
De A cursus is de eerste echte training in de elementaire gehoorzaamheid voor honden vanaf 8 maanden; afkomstig van de puppy cursus / jonge honden cursus, of zonder vooropleiding. In de A cursus wordt voornamelijk gewerkt met de honden aan de lijn.
De ondertitelcursus voor ondertiteltalenten die je kunt doen waar en wanneer je zelf wilt.
Cursisten die de minor ondertitelen bij ITV Hogeschool gevolgd hebben, krijgen niet alleen 25% korting op het cursusgeld, maar ontvangen ook, als de cursus met voldoende resultaat afgesloten is, een door ITV Hogeschool erkend certificaat ter waarde van 10 EC.

Contacteer ons